BURSA / YILDIRIM - Balabanbey Dörtçelik İlkokulu

Zafer MARAL - Müdür Yardımcısı

04.03 Mart Sırataşlar Köyü doğumlu olan  Erzurum ´da ilkokul (İnönü) ortaokul( Gazi Ahmet Muhtar  Paşa ) lise (Atatürk ) Ankara Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kastamonu Eğitim Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlayıp 20 Ocak 1989 yılında Tunceli Nazimiye Çevrecik köyünde göreve başladı. Sırasıyla Pertek Çimenli Köyü Y.İ.B.O da 5 yıl görev yaptıktan sonra Bursa İnegöl Eskikaracakaya Köyü İlkokuluna atandı.Bursa´da çeşitli okullarda yöneticilik ve öğretmenlik yaptı. 1996 yılında izci lideri oldu. Aralıksız 2013 yılına kadar izci liderliği ve Yıldırım ilçe izci kurulu başkanlığı yaptı. Wood-Badge (iki tahtalı )eğitimci lider olarak değişik illerde kurs seminer ve kamplara katıldı. Ösym nin EKYS sonucunda Balabanbey Dörtçelik İlkokulunda 1Kasım 2023 tarihi itibariyle müdür yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.