BURSA / YILDIRIM - Balabanbey Dörtçelik İlkokulu

Mustafa BAŞAR - Okul Müdürü

1970 yılı Bursa İli Osmangazi İlçesi Selçukgazi Köyü doğumlu olan  Mustafa BAŞAR ilkokulu kendi köy okulunda ,ortaokul ve liseyi Sakarya-Arifiye Öğretmen Lisesi´nde Üniversiteyi ise Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlayıp 1990 yılında Batman İli´nde müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra Bursa´ya atandı.Bursa´da çeşitli okullarda görev yaptı.Son olarak ilçemiz Dörtçelik İlkokulu okul müdürü iken MEB 2019 yönetici görevlendirme sürecinde okulumuza okul müdürü olarak görevlendirilmiş olup  01.07.2019 tarihinde başladığı bu görevi  halen sürdürmektedir.Evli ve iki çocuk babası olan okul müdürümüz orta seviyede ingilizce bilmektedir.